Webshop

  • augurk
  • siroop vlier
  • geroosterde bietjes
  • pickles
  • gedroogde tomaat
  • kist

 

In originele weckpotjes worden telkens precies in het juiste seizoen Brabantse smaakmakers bereid worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze beruchte Pickles (rijkgevulde piccalilly), gecarameliseerde sjalotten, volle pastasaus met ansjovis, kappertjes en olijven, konfituren, halfgedroogde tomaatjes, ketchup met basilicum, barbecuesaus en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We werken voor onze Conserven niet met een vast assortiment, de natuur en de seizoenen laten zich namelijk niet leiden. We laten ons geheel leiden door het werkelijke marktaanbod: wat de seizoenen op dat moment voortbrengen, is waar we gebruik van maken. Gelukkig weten steeds meer producenten, telers, tuinders en boeren ons te vinden en krijgen we een belletje als de mooiste producten van het land komen of als er bijvoorbeeld een overschot aan tomaten of komkommers is. We halen al deze producten zelf op bij de boer en verwerken het direct tot de genoemde conserven.

Back to top